Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pietonalul bistritean a fost arhiplin in noaptea de Revelion

0 88

La fel ca si in ultimi trei ani, mii de bistriteni si-au petrecut noaptea dintre ani pe Pietonalul Liviu Rebreanu din centrul istoric al municipiului Bistrita.

Ultima seara din 2012 a fost una geroasa in municipiul Bistrita, insa atmosfera s-a incalzit datorita prestatiei lui Doru Isaroiu de la Parlament, Alinei Tomsa si a lui Vizi Imre care au concertat pana aproape de miezul noptii.

Cu cateva momente inainte de trecerea in noul an primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu a tinut sa le multumeasca bistritenilor pentru ca l-au reales in functia de primar:  „Păcat că nu puteţi vedea ceea ce văd eu de aici, pietonalul este arhiplin. Cred că sunt peste cinci mii de oameni care au venit să petreacă Revelionul aici pe Pietonal. Mai sunt câteva fărâme de nisip în clepsidra anului 2012, un an dificil, un an greu, dar totuşi un an frumos şi un an cu realizări importante. Una dintre cele mai importante realizări este turnul pe care îl vedeţi aşa cum arăta şi în urmă cu 450 de ani. Vreau să vă mulţumesc că în anul 2012 aţi fost alături de mine şi alături de echipa cu care am administrat oraşul. Aţi fost alături de mine atât în iunie cât şi în noiembrie. E important ce s-a realizat în municipiul nostru şi suntem mândri. Să meargă pocnitorile, să se înalţe baloanele, să închidem în mod sărbătoresc un an dificil, aşa cum spuneam, dar un an frumos, un an în care putem să marcăm puncte importante pe care le-am realizat.”

Dupa discursul primarului a urmat un impresionant foc de artificii care a avut in prim plan turnul Bisericii Evanghelice , grav afectat de un incendiu in anul 2008 si care a fost complet refacut la finele anului 2012. Seara s-a incheiat cu un concert sustinut de formatia Desperado.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More