Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pietoni sancționați pentru traversare neregulamentară

0 106

În primele nouă luni ale acestui an, pe drumurile publice din Maramureş s-au produs 19 accidente de circulaţie cauzate de traversarea neregulamentară a pietonilor.

Pentru a preveni şi combate victimizarea acestora, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost prezenţi şi ieri, 25 octombrie, pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului.

Potrivit IPJ Maramureș, 23 de pietoni depistaţi de poliţişti în timp ce şi-au pus viaţa în pericol traversând printre maşini, la doar câţiva metri de trecerile pentru pietoni, prin faţa sau prin spatele mijloacelor de transport în comun, dar şi şoferii care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 10 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii i-au sfătuit pe cei care au traversat ilegal să respecte legislaţia, pentru că altfel îşi pun viaţa în pericol. Graba lor şi o clipă de neatenţie îi poate transforma în victime sigure!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More