Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pietoni și șoferi, sancționați în cadrul unei acțiuni a polițiștilor clujeni

0 72

Poliţiştii clujeni au defăşurat o acţiune, cu efective mărite, pentru impunerea legislaţiei rutiere în rândul pietonilor şi a conducătorilor auto, în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier şi Secţiile 1-7, au acţionat pentru responsabilizarea participanţilor la trafic.

Acţiunea s-a axat pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietoni. Astfel, au fost depistaţi şi sancţionaţi 43 de pietoni care au traversat prin locuri nepermise, riscând astfel să fie accidentaţi.

De asemenea, 15 conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor au fost sancţionaţi, fiindu-le reţinute permisele de conducere pentru 30 de zile.

În acţiune au fost angrenaţi peste 40 de poliţişti, în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More