Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pilotii Napoca Rally Academy sunt pregatiti pentru cea mai lunga zi din Letonia

0 50

Inaintea celei mai lungi zile din Raliul Liepaja-Ventspils, echipajele Marco Tempestini/Dorin Pulpea si Simone Tempestini/Sergiu Itu se afla pe locurile 13, respectiv 14 in ERC Production Cup.

Dupa ce in prima zi Simone Tempestini si Sergiu Itu s-au confruntat cu probleme tehnice, in ziua a doua din Raliul Liepaja-Ventspils lucrurile au mers mult mai bine. Simone Tempestini a fost constant mai rapid decat Marco, tatal sau, iar pe ultima proba a terminat chiar cu al 12-lea timp la general. „A fost o zi mult mai buna. Probele sunt foarte rapide si imi plac la nebunie. Nu vreau sa risc absolut nimic si sunt multumit cu evolutia noastra din ziua a doua. Duminica va fi o zi lunga si obiectivul nostru este sa ajungem la sosire”, a spus Simone Tempestini..

marco-tempestini---simone-tempestini-3

 

In schimb, Marco Tempestini si Dorin Pulpea nu au avut o zi la fel de buna. Pilotul Napoca Rally Academy a avut in continuare probleme de acomodare cu probele din Lituania si acest lucru s-a vazut in timpii obtinuti. „Imi este foarte greu sa reusesc sa am incredere totala pe aceste probe acoperite cu zapada si gheata dupa doar doua treceri la recunoasteri. Probele sunt foarte frumoase, tehnice, foarte rapide si e nevoie de o abordare nebunesca pentru a obtine un timp bun. Se pare ca zilele acestea imi lipseste aceasta doza de nebunie”, a spus Marco Tempestini.

S_Tempestini_Lat_30-2

Dupa ziua secunda din Raliul Liepaja-Ventspils pilotii Napoca Rally Academy seafla pe locurile 13 si 14. In ultima zi, cea mai lunga a raliului, Marco Tempestini spera sa intre in puncte. „Ne asteapta o zi lunga, cu aproape 110 km de proba speciala si voi incerca sa ajung in top 10 chiar daca pana acum nu m-am simtit deloc confortabil aici, Este clar ca pentru asta avem nevoie si de putin noroc. Imi pare insa rau ca nu am ascultat sfaturile prietenilor care mi-au recomandat sa merg la raliuri pe zapada. Aici descoperi o noua definitie de viteza pe viraje. Este fantastic si o experienta incredibila”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Startul pe prima speciala de duminica se va da la ora 08:30, iar sosirea este programata la Ventspils in jurul orei 15:35. Tot duminica sunt programate si doua treceri pe speciala Kuldiga, cea mai lunga a raliului (26,34 kilometri).

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More