Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pilotul dejean, catapultat din MIG-ul prăbuşit, a trecut cu bine de intervenția chirurgicală

0 506

Pilotul catapultat din MIG-ul prăbuşit în judeţul Mureş a fost operat de medicii spitalului Militar Central. Starea sa este stabilă şi primeşte suport psihologic.

”Locotenent-comandorul Andrei Criste a fost operat, ieri, în Blocul operator al Secţiei Neurochirurgie. Intervenţia chirurgicală a decurs bine, fără evenimente sau complicaţii intra sau post-operatori care să pună în pericol viaţa sau integritatea fizică a militarului”, a trasmis, joi, Spitalul MIlitar Central, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că pacientul este conştient, cooperant, orientat temporo-spaţial, stabil hemodinamic şi respirator, fiind evaluat zilnic de echipa multidisciplinară constituită din specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, Anestezie Terapie Intensivă (ATI), medicină de laborator şi imagistică medicală pentru stabilirea conduitei terapeutice.

”Precizăm că locotenent-comandorul Andrei Criste beneficiază de suport psihologic de specialitate. Echipa noastră medicală se află în contact permanent cu familia”, a mai transmis unitatea medical.

Bărbatul a fost rănit în accident aviatic care a avut loc în judeţul Mureş. MIG-ul în care se afla s-a prăbuşit, pilotul reusind să se catapulteze.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More