Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pirotehniștii sălăjeni în alertă

0 208

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertați asupra unui proiectil descoperit într-o pădure de pe raza județului Sălaj.

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a fost solicitată, în data de 12 aprilie, să intervină în cazul unui element de muniţie găsit, întâmplător, de către un localnic în pădurea din apropierea localităţii Cristur.

Elementul de muniție identificat este un proiectil artilerie de calibru 76 mm. Acesat a fost preluat, transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More