Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pistol radar în dotarea poliției rutiere Dej. Ce alte proiecte mai dezbat consilierii locali dejeni

1 160

Consiliul Local al Municipiului Dej este convocat joi, 27 septembrie, pentru ședința ordinară a acestei luni, una în care vor fi supuse dezbaterii mai multe proiecte de hotărâre.

Ședinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de 27   septembrie 2018, ora  15,00 în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej, va avea următoarea ORDINE DE ZI:

 1. Proiect de hotărîre privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Administrația Bazinală de Ape “Someș-Tisa” în scopul depunerii proiectului “ Imbunătățirea transportului public și nemotorizat în municipiul Dej” SMIS 126369.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită pe durată de 5 ani a echipamentului Aparat radar mobil ( pistol Laser LTI20/20TruCam), către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj;
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea vînzării cantității de 628 mc din 708 mc masă lemnoasă pe anul 2018 din trupul de pădure Cetan și Ighiș.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru ridicarea și îndepărtarea animalelor domestice nesupravegheate aflate pe terenurile de pe raza administrativă a Municipiului Dej;
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului înscris în CF Dej nr.59888;
 6. Proiect de hotărâre privind modificarea art.1 din H.C.L.nr.18 din 28 februarie 2013;
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților consiliului local în Consiliile de administrație ale unităților de învățămînt din Municipiul Dej.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de funcționare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj pentru anul 2018.
 9. Proiect de hotărîre privind concesionarea fără licitație publică a terenului în cota de 147/490 mp situat în Dej,str.Cîmpului nr.6.
 • Proiect de hotărâre privin aprobarea acordării scutirii de la plata către bugetul local a taxei privind regularizarea autorizației de construire pentru SC „ARC PARC INDUSTERIAL” SRL DEJ.
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii dreptului de administrare în favoarea județului Cluj ,asupra terenului în suprafață de 1602 mp, înscris în CF nr.50539,aferent obiectivului de investiții” Închidere a depozitelor neconforme de deșeuri din județul Cluj.
 1. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Stefan spune

  Conform datelor furnizate de Ministerul de interne politia romana a pututcumpara în anul 2017 doar 10 astfel de pistoale, date fiind costurile. Intenția politiei romane era sa doteze fiecare județ cu un astfel de pistol. Dacă cel luat de către primărie nu este de jucărie atunci avem o problema. Dincolo de nevoia primăriei de a achiziționa un astfel de pistol(la ce trebuie?) rămâne legalitatea cheltuirii fondurilor, ca apoi sa îl pui la dispoziția politiei fără plata pe 5 ani. E neapărat nevoie sa fie din nou premiat primarul de data asta nu pentru absorbție de fonduri nerambursabile ci pentru cheltuire de fonduri după bunul plac. Sau dacă nu premiat măcar verificat. Cu toate ca dl. Costa va avea o interpretare a legii cel puțin halucinanta. Erau multe alte nevoi. Dar ce contează. Fiind la putere tara este a noastră. Cu tot cu bani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More