Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Plângere penală împotriva „proaspătului iertat” Sebastian Ghiță

0 324

Sebastian Ghiță prinde curaj. Îndeamnă membrii PRU la violență. El a declarat că membrii #Rezist vor primi „niște șuturi în fund”.

Sebastian Ghiță, cel care a scăpat de cinci capete de acuzare și a stat ascuns de justiția română timp de doi ani, a prins curaj o dată cu marea iertare. El i-ar fi amenințat pe cei din #Rezist căci membrii PRU vor trimiși să „le dea o mamă de bătaie manifestanților”, scriu cei de la Digi24.

„Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Că asta nu-i democrație” a declarat Sebastian Ghiță, luni seara, potrivit HotNews.

Gestul lui Sebastian Ghiță nu a trecut neobservat, iar doi protestatari ai mișcării #Rezist au depus plângere penală împotriva celui numit mai sus. Este vorba despre Cătălin Teniță și Marian Rădună, care, marți, 12 martie, au depus plângerea penală pentru amenințare.

„Eu și Răduna Marian am decis să facem o plângere penală. Pentru mine e pentru prima dată în viață când fac așa ceva (Marian mai are una pentru evenimentele din 10 august), însă cred că nu mai e suficient să ne văicărim pe Facebook. Este o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță. Ieri acest infractor a amenințat cu bătaia protestatarii care au fost în fața Ministerului de Justiție și a altor instituții publice. A promis că aduce el oameni de la PRU care îi vor alunga de pe străzi, prin bătaie, pe cei care militează pentru justiție. Noi am protestat (pașnic) la Minsterul de Justiție. Așa cum au făcut-o mii de cetățeni la protestul de acum vreo 10 zile (cel cu marșul). Așadar, amenințarea ne vizează direct”, a scris, potrivit Digi24, Cătălin Teniță, pe Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More