Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Planul noului magazin Kaufland de la Dej

1 7.288

Lanțul de magazine Kaufland va deschide un spațiu comercial și la Dej, după cum anunța Someșeanul.ro în primăvara acestui an.

Magazinul Kaufland de la Dej se va întinde pe o suprafață de 34.000 de metri pătrați, acesta urmând să cuprindă spațiul comercial principal (”A” în planul de detaliu), în suprafață de 14.000 de metri pătrați, dar și două spații comerciale secundare, de 425 și 700 de metri pătrați.

Spațiul comercial va dispune de un număr total de 250 de locuri de parcare, dintre care 10 locuri vor fi rezervate pentru persoanele cu dizabilități, iar alte 9 locuri de parcare de tip ”mama și copilul”.

Investitorii estimează că până la începutul lunii iulie a acestui an vor avea toate avizele necesare pentru începerea construcției, pentru ca până în primăvara anului 2019 investiția să fie finalizată și magazinul să fie deschis.

În aceeași zonă, investitorii iau în calcul și construirea unui mini-mall, care să cuprindă alte magazine de dimensiuni mai mici și spații alimentare.

Pentru început, în PUD-ul prezentat (planul urbanistic de detaliu) este prevăzută o cale de acces spre supermarket din Strada Crângului, însă se ia în calcul și o altă cale de acces dinspre strada Vâlcele, din drumul național.

someseanul-plan magazin kaufland dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Calin spune

    Ce se mai aude despre magazin, se va construi? Din ce am vazut si am auzit au toate avizele favorabile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More