Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pliante pro-referendum în pungi cu pâine. Controale făcute de Protecția Consumatorilor și Biroul Electoral

1 112

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Bihor a fost sesizat, marţi, că pliante cu mesaje pro-referendum au fost introduse în pungi cu pâine produsă de o firmă din localitatea Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, comisarii Protecţiei Consumatorului declanşând un control la societatea respectivă.

Preşedintele BEJ Bihor, Iuliana Florina Crişan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că o decizie în acest caz se va lua miercuri, după ce se vor primi mai multe informaţii.

„S-au primit trei contestaţii la BEJ Bihor despre pliante introduse în pungi cu pâine, două au fost respinse pentru că nu ofereau suficiente informaţii, nu se spunea că este vorba de pâinea de Lugaş, doar în cea de-a treia se indica despre ce este vorba. Am primit şi poze, dar pentru că nu ştiam unde s-a distribuit pâinea respectivă, s-a amânat pe miercuri luarea unei decizii în acest caz şi am cerut şi alte detalii. Vom decide ce se face cu aceste pliante”, a spus Crişan.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bihor, Giani Bura, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că instituţia pe care o reprezintă s-a autosesizat şi a dispus un control la firma din Lugaşu de Jos, producătoarea pâinii.

„Erau pliante în pungile cu pâine, l-am chemat pe administratorul firmei pentru a da explicaţii, iar miercuri vom analiza acest caz”, a spus Bura.

Un producător de pâine din Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, a distribuit pungi cu pâine în care au fost introduse pliante cu mesajul „Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Apără România de mâine! Vino la referendum! Votează DA pentru definirea în Constituţie a căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie. 6-7 octombrie 2108, Să fim 6.000.000 la vot! Doar aşa ne apărăm copiii”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Suntem într-o lume de nebuni. Președintele golan s-a închis într-un garaj de unde a tot urlat și s-a hlizit spunând sa nu votam și e bine mersi. Amărâtul asta a pus etichete la pâine și vreți să-i închideți prăvălia. De ce susținătorii pot face orice și cei împotriva căsătoriei persoanelor de același sex nu? Sunteți penibili. O tot dați înainte cu să fim îngăduitori dar în sinea voastră va faceți cruce și va rugați sa nu pățiți asa ceva în familie. Nu e vorba de libertatea iubirii și nici de PSD(care e vinovat de orice dar nu de faptul ca nu vrem sa vedem pe strada doi bărbați din care unul cu barba și cu fusta scurta de sub care i se vad…….
    Săraci de voi. Nu ieșiți în strada pt a țăranul roman trăiește mai rău ca pe vremea lui Ilie Moromete dar ieșiți ca nu pot cei de același sex sa se iubească liber. Dar cine i-a oprit pana acum? Va alegeți modele care nu au făcut nimic pentru tara asta! Și celor din capitala care tot protestează pt te miri ce trebuie sa le spunem ca ei nu sun poporul ci un mic procent din el și sa nu uite ca Bucureștiul este doar capitala tarii și nu România. Sa va fie……. Cum vreti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More