Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Plimbare cu peripeții. Fără permis a fugit de echipajele de poliție

0 291

Un tânăr, de 25 de ani, a ieșit la plimbare cu mașina, fără a deține permis de conducere. A fost surprins de un echipaj de poliție și a încercat să fugă.

Un tânăr, de 25 de ani, din Borşa, însoţit de o pasageră de 26 de ani din Năsăud, a pornit la drum chiar dacă nu poseda permis de conducere. Calea le-a fost tăiată de un echipaj de poliţie rutieră care desfăşura activităţi pe raza localităţii.

Rămas fără curaj şi în speranţa că va scăpa de dat explicaţii, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea până în dreptul unui magazin din localitate, unde a oprit şi a fugit. Pe locul şoferului s-a aşezat cea care iniţial era pasageră. Verificările poliţiştilor au relevat că autoturismul i-a fost încredinţat acestuia spre a fi condus de către soţul pasagerei.

Pentru faptele comise s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.