Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Plimbare cu peripeții. Fără permis a fugit de echipajele de poliție

0 342

Un tânăr, de 25 de ani, a ieșit la plimbare cu mașina, fără a deține permis de conducere. A fost surprins de un echipaj de poliție și a încercat să fugă.

Un tânăr, de 25 de ani, din Borşa, însoţit de o pasageră de 26 de ani din Năsăud, a pornit la drum chiar dacă nu poseda permis de conducere. Calea le-a fost tăiată de un echipaj de poliţie rutieră care desfăşura activităţi pe raza localităţii.

Rămas fără curaj şi în speranţa că va scăpa de dat explicaţii, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea până în dreptul unui magazin din localitate, unde a oprit şi a fugit. Pe locul şoferului s-a aşezat cea care iniţial era pasageră. Verificările poliţiştilor au relevat că autoturismul i-a fost încredinţat acestuia spre a fi condus de către soţul pasagerei.

Pentru faptele comise s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More