Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Plimbare periculoasă: un tânăr pe plafon şi un altul în portbagajul deschis

0 35

someseanul-masina politie (2)

Astăzi, poliţiştii rutieri au identificat un conducător auto de 18 ani din municipiul Turda care nu a respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În fapt, la data de 18 martie, în jurul orei 21:30, în timp ce se deplasa pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda, conducătorul auto a transportat un tânăr de 19 ani din Turda pe plafonul autoturismului şi un minor de 17 ani din Turda în portbagajul deschis al acestuia.

Totodată, conducătorul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar în sensul giratoriu de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda.

În acest context, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor art. 101 alin.1 pct. 13 şi 14, art.100 alin.3 lit. c din O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, tânărul care circula pe plafonul autovehicului, precum şi minorul aflat în portbagajul deschis al autovehicului, au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor în sau pe vehicule.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More