Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ploaia spală străzile Dejului, dar nu și nemulțumirile dejenilor -FOTO/VIDEO

2 2.725

În urma fenomenelor meteo recente mai mulți dejeni s-au arătat a fi extrem de revoltați de efectele pe care ploaia le-a lăsat în urma ei. Oamenii sunt nemulțumiți de străzile inundate și de faptul că sistemul de canalizare nu mai face față după orice ploaie. Exemplul este cel a blocului B60 de pe strada Aleea Tomis, dar și intrarea pe strada Lalelelor.

Ploile recente scot la suprafață nemulțumirile dejenilor, dar și modul în care Compania Apă-Canal gestionează situațiile în care sunt puși locuitorii municipiului după orice aversă de ploaie puternică. Astfel unul dintre cititorii noștri ne-a semnalat faptul că din toamna anului trecut unul dintre canalele aflate exact lângă blocul acestuia le dă mari bătăi de cap.

După fiecare ploaie, canalul se înfundă și scoate la suprafață întreaga apă murdară. De asemenea apa menajeră și cea de ploaie se infiltrează în pereții blocului, iar cei care stau la parter se confruntă cu mirosuri insuportabile. Este vorba despre blocul B60 de pe strada Aleea Tomis. După numeroase sesizări, cei de la Apă-Canal au transmis reclamantului că nu se poate face nimic în privința acelui canal.

„Dispecerul a precizat că ei nu pot face nimic, canalul e prea mic la ploile care sunt! Din păcate canalul se înfundă mereu indiferent de anotimp, că e iarnă sau vară, că ninge sau plouă, nu știu cum se face că mereu sâmbăta canalul iese, și miroase îngrozitor!” ne-a transmis un locatar.

Însă revolta a apărut în momentul în care dispecerul i-ar fi recomandat reclamantului să-și facă hidroizolație.

„Dispecerul mi-a recomandat să-mi fac hidroizolație! Oare nu vor să le fac și canalul? Dacă m-am plâns că rămâne noroi și miroase urât, răspunsul lui a fost că nu e nici o problemă, îl spală ploaia.”

Un alt caz a apărut pe strada Lalelelor. Într-o postare pe Facebook unul dintre locuitori și-a vărsat, într-un stil ironic, tot năduful și reclamă aceeași problemă a sistemului de canalizare. De asemenea a adăugat și un set de fotografii care arată concret cum apa înghite întreaga intrare a străzii.

„După fiecare ploaie zdravănă, Aleea Lalelelor devine „Aleea Lebedelor” și fundația blocului D10 este încet, încet spălată… Acest lucru se întâmplă „datorită” celor care au făcut aleile și care din ignoranță, au făcut din 3 guri de canalizare stradală, numai una și aia vai mama ei…. Până și la astea au făcut reduceri…. În partea de jos a blocului vreau să facă parcare… Cred că pt bărci, nu pt mașini, după cum se vede…”

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Marcu Victoria spune

  Borfasi.?!CA.tot.Psd.Dady.Alde
  Etc?!Nu’i.mirare?!I.am.Votat.sperand..Normality????!Dar.Adevarull.este.in
  Favoarea.lor?!Minciuni.Manipulari?!Avantaj
  ALESII!!??!!

 2. ILI spune

  Sambata, 16 Iun. s-a prabusit casa de pe str. N. Iorga nr.61, cauzata de surparea str. Siretului, produsa din cauza distrugerii canalizarii de la ploi anterioare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More