Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ploaia torențială, cu grindină, nu i-a oprit pe muncitorii care asfaltează centrul Dejului – VIDEO

1 60

Deși Administrația Națională de Meteorologie a emis marți seara o atenționare de vreme severă cu producere imediată, constând în descărcări electrice, grindină și ploi torențiale, drumarii care lucrează la reabilitarea străzilor din centrul Dejului și-au văzut liniștiți de treabă.

Astfel, ploaia torențială și căderile însemnate de gheață nu au împiedicat finalizarea asfaltării pe strada Mihai Eminescu din Dej, lucrările fiind mutate apoi pe strada Petru Rareș. Aici nu s-a turnat încă asfalt, lucrările fiind la faza de nivelare a pietrișului peste care urmează să fie turnat asfaltul.

Asta se va întâmpla doar peste două zile, spune primarul Costan Morar, care la ora 20 se afla în câmpul muncii, alături de muncitori pentru a supraveghea lucrările. Edilul șef ne-a declarat că asfaltarea de pe strada Mihai Eminescu era finalizată înainte ca din cer să cadă ploaia cu găleată și grindina, iar pe strada Petru Rareș se poate lucra și pe ploaie, că nu se toarnă încă asfaltul. Iar potrivit ”specialiștilor” aflați în câmpul muncii, apa de ploaie este benefică pentru lucrări, deoarece pietrișul ”prinde mai bine” și se nivelează mai ușor dacă este scăldat în stropi de ploaie.

Între timp, însă, centrul orașului a devenit un adevărat lac, din cauză că sistemul de canalizare a fost luat din nou ”prin surprindere” de cantitățile mari de apă, însă situația a revenit în câteva minute la normal după ce ploaia s-a mai domolit.

Nu este pentru prima dată când muncitorii care asfaltează străzile din centrul Dejului sunt surprinși în toiul lucrărilor de vremea rea și căderile de ploaie. S-a întâmplat și fix în urmă cu o săptămână, când turnau asfalt de zor în timp ce ploua.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. americanu spune

    asta e facatura pentru ca VOi nu il mai vreti pe costi primar!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More