Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A plonjat cu mașină cu tot în Someș, lângă Cluj-Arena FOTO/VIDEO

0 76

De când a început sezonul de toamnă și mai ales ploile, nu există săptămână lăsată de la Dumnezeu fără cel puțin un eveniment rutier în zona Cluj Arena, mai ales în zilele ploioase.

Linia de tramvai din zonă dă mari bătăi de cap șoferilor care trec prin zonă, fiind foarte alunecoasă mai ales în zilele în care plouă mai serios. Doar de la startul sezonului ploios au avut loc în acea zonă peste zece accidente rutiere soldate cu pagube uriașe, dar și cu persoane rănite.

Ziua de duminică nu a făcut excepție de la această regulă, un autoturism plonjând în Someș după ce a derapat pe linia de tramvai. Bineînțeles, la acest deznodământ a contribuit și neadaptarea vitezei la condițiile de drum. La volan se afla o tânără care a scăpat miraculos fără să fie rănită.

Aceasta circula dinspre cartierul Mănăștur spre zona centrală a orașului, însă a scăpat volanul de sub control după ce cauciucurile i-au derapat pe linia de tramvai și autoturismul marca Opel a zburat în Someș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More