Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A plouat cu amenzi în weekend la Bistrița

0 49

Poliţia acţionează permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum şi sancţionarea persoanelor care nu respectă regulile de circulaţie, punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 01-03 iulie 2016, poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră au acţionat pe principalele artere de circulaţie, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost folosite aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 380 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 103.605 lei, fiind reţinute 12 de permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare auto. Totodată fiind constatate 6 infracţiuni.

La data de 03 iulie a.c., poliţiştii au depistat, în trafic, un tânăr , de 19 ani, din localitatea Ilva-Mică, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare cu numere de circulaţie provizorii expirate.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”

La data de 03 iulie a.c., a fost depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Uriu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 pe raza localităţii Cristeştii Ciceului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More