Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PMP Cluj anunță candidatul la Primăria comunei Bonțida

0 345

Pușcaș Anghel-Călin a fost cooptat ca și candidat la Primăria Bonțida cu un program eficient prin care să se formeze o administrație locală capabilă să servească interesele locuitorilor din comună.

Candidatul PMP își propune trecerea în intravilan a terenurilor care aparțin Primăriei în zonele în care această procedură este posibilă. Aceste terenuri vor fi parcelate și împărțite tinerilor căsătoriți cu vârsta până în 35 de ani.

De asemenea, domnul Pușcaș Anghel-Călin intenționează să construiască o capelă în satul Răscruci, zona străzii Cimitirului, în satele Coasta și Tăușeni. Școala veche din Răscruci va fi reabilitată și se va construi o sală de evenimente, parcare, un parc de joacă pentru copii și o zonă de relaxare pentru vârstnici.

Pentru îmbunătățirea infrastructurii, domnul Pușcaș Anghel-Călin își propune asfaltarea tuturor drumurilor din comună. Mai mult, dorește să monteze pe drumurile asfaltate sisteme de încetinire a vitezei pentru a reduce numărul accidentelor. Totodată, se vor instala sisteme de semnalizare și presemnalizare corespunzătoare pentru toate trecerile de pietoni. Pe zonele circulate se vor amenaja noi treceri de pietoni.

Pe durata mandatului de primar, domnul Pușcaș va continua proiectele fezabile începute de administrația curentă. Se vor demara verificări pentru ca proiectele să respecte legalitatea, devizele de construcții și analiza tehnică.

În ceea ce privește asigurarea transparenței decizionale, candidatul PMP va implementa un sistem audio-video în sala de ședință a Primăriei pentru ca cetățenii să poată urmări deciziile luate de către administrația locală.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Bonțida au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Pușcaș Anghel-Călin dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Bonțida. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More