Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PMP Dej vrea să înceapă cu dreptul un nou mandat în administrația locală

0 271

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta, conservator și creștin. Este o linie de valori pe care membrii partidului nu sunt dispuși să o compromită. Membrii echipei PMP Dej și-au anunțat săptămânile trecute candidații în lupta pentru administrația locală a municipiului, Traian Mureșan la Primăria Dej și deschizătorul listei de consilieri, Marius Butuza.

Partidul Mișcarea Populară Dej a pregătit un program concret pentru următorii ani cu 3 obiective principale: îmbunătățirea calității vieții dejenilor, siguranța cetățeanului și asigurarea protecției sociale.

PMPiștii de la Dej doresc ca locuitorii orașului să se bucure de un mediu mai sănătos și acest lucru îl vor obține prin conservarea spațiilor verzi existente și construirea de parcuri noi, evitarea efectuării lucrărilor de reparații stradale pe timpul zilei când traficul este maxim și eliminarea completă a transportului în comun cu autobuze clasice cu motoare termice și înlocuirea lor cu autobuze electrice.

Totodată, PMP Dej propune crearea unui adăpost nou pentru câinii comunitari, fluidizarea traficului și construcția de parcări multietajate și acestea sunt doar o parte dintre planurile echipei PMP pentru municipiul Dej.

Din punct de vedere social, vor pune bazele programului  „o masă caldă pentru fiecare copil”, prin  înființarea de cantine pentru fiecare școală și grădiniță astfel încât toți copii să se bucure de hrană sănătoasă și naturală.

Pentru siguranța cetățenilor, PMP Dej propune înființarea secțiilor de poliție de cartier și stabilierea unor puncte de informare a cetățeanului pentru preluarea solicitărilor și remiterea răspunsurilor în fiecare cartier.

„Politica partidului nostru, consecventă și neechivocă este o dovadă a verticalității politice și instituționale pe care o promovăm în mod continuu de la înființarea acestuia, o facem în prezent și de la care nu ne vom abate niciodată. Principiile de bază, nestrămutate, ale partidului nostru se referă la o națiune liberă, activă și unită, un popor european și euro-atlantic, o administrație eficientă și necoruptă, economie liberă, agricultură performantă, fiscalitate redusă, educație, formare profesioanală și cercetare performante”, declară membrii echipei PMP Dej în frunte cu Traian Mureșan, candidat la Primăria Dej și Marius Butuza, candidat la Consiliul Local Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More