Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PNL Cluj a depus listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat

0 58

Partidul Național Liberal, filiala Cluj, a depus astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat, pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 11 decembrie.

Comitetul Naţional Executiv al PNL a validat joi lista de candidaţi propusă de PNL Cluj pentru cele două camere ale Parlamentului României, iar azi liberalii au depus listele la Prefectura Cluj.

Ordinea pe listele PNL Cluj pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie:

Camera Deputaţilor:

1. Florin Stamatian
2. Adrian Oros
3. Sorin Moldovan
4. Marius Mânzat
5. Tudor Ştefănie
6. Munteanu Irina
7. Ovidiu Câmpean
8. Mircea Puşcă
9. Candidat încă nedesemnat de aripa PDL
10. Radu Zlati

Senat:

1. Marius Nicoară
2. Călin Tuluc
3. Alin Tişe
4.Gabriela Gârboan

”Venim în fața cetățenilor din județul Cluj cu o ofertă de candidați în care am reușit să îmbinăm experiența acumulată de aceștia de-a lungul timpului pe diverse domenii de activitate și, în același timp, cu oameni care se află în fața primului mandat de parlamentar dar care de-a lungul timpului au acumulat experiențe serioase în activitatea desfășurată atât pe plan politic, administrativ cât și profesional.
PNL Cluj își propune să obțină un număr cât mai mare de mandate de parlamentari astfel încât să permită PNL să ajungă la guvernare. Suntem convinși că parteneriatul solid și corect, bazat pe obiective având ca numitor comun binele cetățeanului de lângă noi, între domnul președinte Klaus Iohannis, domnul premier Dacian Cioloș și viitorii parlamentari ai PNL, va fi unul eficient, și pentru consolidarea parcursului european al României”, spune europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj.

 

PNL Cluj își propune ca alegerile parlamentare din luna decembrie să obțină jumătate din cele 14 posturi de parlamentari ai județului Cluj. Astfel, liberalii țintesc să obțină 7 locuri în Parlament, două la Senat și cinci la Camera Deputaților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More