Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PNL Cluj și-a stabilit candidații pentru fotoliile de primar în județ

0 1.316

Colegiul Director Județean al Partidului Național Liberal Cluj a validat, în urma ședinței de vineri seara, candidaturile pentru funcțiile de primari în municipiile, orașele și comunele din județ.

Astfel, pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, va candida pentru încă un mandat Emil Boc.

„Am validat 28 de candidaturi la funcția de primar, printre care și a celor de orașe și municipii din județul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar și nu am nicio emoție în privința sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcția de primar după alegerile locale, în condițiile în care experiența domniei sale este apreciată și la nivel european, dovadă stând intervențiile sale de la PE, la nivelul Comitetului Regiunilor. De asemenea, nu am nicio emoție în ceea ce privește viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a declarat europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj.

La Dej, candidatul PNL pentru funcția de primar va fi președintele PNL Dej, Aurelian Mureșan, cel care a obținut cel mai bun scor în sondajul intern al partidului. Aurelian Mureșan a candidat din parte PNL pentru aceeași funcție și în 2016, când a obținut 25,46% din voturile dejenilor.

La Gherla revine în cursa electorală pentru fotoliul de primar fostul edil al orașului în perioada 2004-2012. Ovidiu Drăgan s-a clasat și el pe primul loc în sondajul intern al PNL Gherla cu privire la posibilii candidați pentru primărie.

În urma ședinței de vineri a PNL Cluj au mai fost validați următorii candidați: Cristian Matei (Turda), Dorin Lojigan (Câmpia Turzii), Aurel Cârhaț (Bonțida), Ioan Dorel Pojar (Jucu), Vasile Lup (Fizeșu Gherlii), Mihai Sav (Aluniș), sau Romulus Mârza (Țaga).

În ceea ce privește candidații PNL pentru primăriile celorlalte comune din județ se mai poartă încă discuții în interiorul partidului, numele candidaților urmând să fie anunțate în curând.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More