Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PNL Dej: ”Politicienii de carton din PSD Cluj, incapabili să apere interesele celor care i-au trimis în Parlament”

0 381

Într-un comunicat de presă remis pe adresa redacției, președintele PNL Dej, Aurelian Mureșan, transmite susținerea formațiunii politice pe care o conduce față de declarațiile europarlamentarului Daniel Buda, președintele PNL Cluj.

Europarlamentarul PNL a dat azi publicității o declarație extrem de dură la adresa Partidului Social Democrat și a lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că folosește bugetul național, alcătuit și din taxele și impozitele plătite de clujeni, în alte interese decât cele corecte și că împărțirea banului public nu se realizează după criterii care să reflecte adevăratele nevoi ale cetățenilor.

Declarațiile lui Daniel Buda sunt susținute și de organizația PNL Dej și președintele acesteia, Aurelian Mureșan, care spune că este inacceptabilă situația la care s-a ajuns în România, faptul că nici până acum nu s-a aprobat bugetul național, ceea ce blochează administrațiile locale și județene în desfășurarea activității. Mai mult, Aurelian Mureșan spune că proiectele municipalităților și ale consiliilor județene sunt blocate din cauza nefinalizării bugetului național, că interesele parlamentarilor PSD și ale Guvernului Dăncilă sunt altele decât cele în slujba cetățeanului și că liderul PSD, Liviu Dragnea, se folosește de banii clujenilor, vărsați la bugetul național prin plata taxelor și impozitelor, buget pe care-l redirecționează către județele și localitățile conduse de oameni supuși liderului PSD.

Redăm în continuare declarațiile europarlamentarului Daniel Buda:

Cluj-Napoca nu va fi niciodată teleormanizat, aşa cum nici Liviu Dragnea nu va fi niciodată europenizat!

Declaraţia lui Liviu Dragnea cu privire la faptul că Municipiul Cluj-Napoca nu mai are nevoie de creşteri bugetare de la nivel naţional este o jignire adusă fiecărui clujean care îşi achită taxele şi impozitele în urma muncii oneste şi cinstite pe care o prestează. Îl întreb pe domnul Dragnea de unde deţine dânsul informaţia că la Cluj nu este nevoie de creşteri bugetare? Cumva de la politicienii de carton din PSD Cluj, cei care sunt incapabili să apere interesele celor care i-au trimis în Parlament, făcându-se întotdeauna preş în faţa tătucului lor din Teleorman? Aceiaşi politicieni de carton care nu ratează nicio şansă în a sabota proiectele municipalităţii şi ale judeţului Cluj şi care au fost complici anul trecut la jefuirea celor 28 de milioane de euro din bugetul administraţiei clujene de către Guvernul incompetent PSD-ALDE?

Domnule Dragnea, de ce staţi izolat la Bucureşti şi nu aveţi bărbăţia să veniţi la Cluj, la Braşov, la Oradea, la Timişoara, la Arad sau în orice alt municipiu din Transilvania, şi să le spuneţi votanţilor dumneavoastră şi cetăţenilor în general, uitându-vă în ochii lor, faptul că nu nevoie de drumuri, de spitale, de săli polivalente, de creşe şi de grădiniţe, adică de o viaţă normală şi de un trai decent? Acum vă este frică de români, dar în campania electorală din 2016 nu ştiaţi ce minciuni să mai scoateţi pe gură pentru a pune mâinile pe putere.

An de an, în preajma adoptării bugetului naţional, aruncaţi în spaţiul public ideea că doriţi să uniformizaţi dezvoltarea regiunilor ţării. Şi atunci, vă întreb, unde sunt pompaţi banii clujenilor? În autostrăzile dumneavoastră de pe hârtie, în Spitalele Regionale pe ale căror terenuri cresc buruieni, în unităţile de învăţământ cu toalete în fundul curţii?

Domnule Dragnea, nu există municipii care să nu mai aibă nevoie de creşteri bugetare. Există doar municipii care s-au săturat să cerşească ceea ce merită de fapt şi de drept. Este inadmisibil ca banii clujenilor, stropiţi cu sudoarea frunţii lor, să fie duşi la Bucureşti unde să fie mânăriţi de şleahta miniştrilor incompetenţi şi nevolnici.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More