Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PNL Gherla și-a desemnat (din nou) candidatul la funcția de primar. Vlad Bărbos a obținut un scor zdrobitor

0 82

Comitetul de Coordonare Local al Partidului Național Liberal, filiala Gherla, s-a întrunit joi seara, la cinematograful din oraș, pentru a-și alege (din nou) candidatul la Primăria Gherla pentru alegerile de anul viitor.

Aproximativ 250 de membri ai PNL Gherla au fost invitați la această ședință, printre invitați aflându-se și reprezentanți ai PNL Cluj, care însă nu au onorat cu prezența invitația gherlenilor.

Ședința începută la ora 18, a debutat cu alegerea secretariatului tehnic și validarea întâlnirii, pentru ca apoi, prin vot secret, liberalii să treacă la alegerea candidatului pentru funcția de primar la alegerile din 2016, cei doi candidați fiind Marius Sabo (actualul primar) și Vlad Bărbos (consilier local).

Vlad Bărbos a fost desemnat candidat al PNL pentru Primăria Gherla și în urma unei ședințe a Biroului Politic Local al filialei gherlene în luna octombrie, când a obținut 22 de voturi din partea celor 42 de liberali prezenți la ședință.

Acest vot nu a fost considerat a fi unul reprezentativ de către filiala Cluj a Partidului Național Liberal. Primarul Marius Sabo nu a participat la ședința din luna octombrie, așa cum nu a participat nici în această seară la întrunirea de la cinematograf.

La votul din această seară, din cei 210 membri prezenți, 194 au votat pentru Vlad Bărbos, 12 pentru Marius Sabo, iar 4 voturi au fost nule.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More