Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pod peste râul Bistrița, luat de ape la Vatra Dornei – VIDEO

0 103

Un pod peste râul Bistriţa a fost pur şi simplu luat de ape la Vatra Dornei. Puhoiul pe râu a venit cu o forţă atât de mare încât a desprins grinzile metalice de pe mal, menite să susţină podeţul.

De altfel, râul Bistriţa şi afluenţii săi, sectoarele ce traversează judeţele Suceava şi Neamţ, sunt sub avertizare hidrologică cod galben de inundaţii.

În doar câteva secunde, podul pietonal de pe râul Bistrița a fost luat pur și simplu de puhoi. Viitura a fost atât de puternică încât grinzile metalice ce susțineau podețul la mal s-au desprins fără nicio problemă. Podul lega un cartier mărginaș de oraș.

„Podul pietonal a fost luat de gheţari sub privirile inspirate ale prefectului Constatin Harasim şi ale generalului Ion Burlui. Tot timpul au fost monitorizate malurile Bistriţei, iar cei de la Poliţia Locală au blocat accesul persoanelor în zonă, pentru a nu fi înregistrat vreun eveniment nefericit”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş.

De altfel, hidrologii au avertizat asupra riscului producerii de inundații. Este cod galben de inundații pe râuri din 12 judeţe, inclusiv pe Bistrița, acolo unde a fost luat podul pietonal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More