Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poleiul și ceața au cauzat o serie de accidente în Cluj. Un autobuz de călători a intrat într-un stâlp – FOTO

0 77

Șoferii care au circulat în această seară prin Cluj-Napoca au avut parte de numeroase pericole întâlnite în cale, ceața și poleiul de pe carosabil stând la baza mai multor accidente rutiere, în care au fost implicate un autobuz de călători al CTP dar și mai multe autoturisme.

Un autobuz cu călători a derapat pe carosabilul acoperit de gheață și a lovit un stâlp de electricitate la coborâre de pe strada Aurel Vlaicu spre strada Teodor Mihali. Accidentul s-a produs după ce un autoturism care circula în fața autobuzului a frânat brusc, iar șoferul autobuzului a tras stânga de volan pentru a evita impactul cu mașina din fața sa.

Autobuzul a ieșit de pe carosabil și a lovit stâlpul, din cauza manevrei bruște mai mulți călători fiind răniți. O parte dintre cei 15 călători din mijlocul de transport în comun au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După accidentul din Mărăști, în cealaltă parte a Clujului, pe Calea Baciului, două autoturisme au fost avariate în urma unei coliziuni produsă din cauza poleiului.

Tot în această seară, dar în Mănăștur, alte patru autoturisme au fost avariate după un carambol care a avut loc pe Podul Calvaria. Pe strada Oașului, la ieșire din Cluj spre Chinteni, alte două autoturisme au fost grav avariate în urma unui accident produs în jurul orei 18:00.

FOTO: Info Trafic Cluj

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More