Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliția la datorie: Bistrițeni cercetați pentru furturi mărunte

0 41

Trei persoane din județul Bistrița-Năsăud sunt cercetate de polițiștii bistrițeni, după ce au fost identificate ca fiind autorii unor infracțiuni de furt.

Astfel, la data de 8 mai, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bistriţa, bănuită că în data de 16 ianuarie 2016, ar fi sustras un telefon mobil, din apropierea unui lăcaş de cult din municipiu, profitând de neatenţia persoanei vătămate. Prejudiciul în valoare de 600 de lei a fost recuperat în totalitate, se arată în comunicatul IPJ Bistrița.

La data de 9  mai, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat,  în vârstă de 87 de ani, din localitatea Bistriţa-Bîrgăului, despre faptul că, o femeie, în vârstă de 52 de ani din aceeaşi localitate, i-ar fi sustras suma de 50 de lei dintr-un portmoneu, profitând de neatenţia persoanei vătămate. Persoana a fost depistată, iar faţă de aceasta se continuă cercetările pentru infracţiunea sesizată.

În aceeași zi, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din  oraşul Năsăud, este bănuită că ar fi sustras mai multe produse din incinta unei societăţi comerciale, din oraşul Năsăud, fiind creat un prejudiciu în valoare de 73,19 lei, care a fost recuperat integral.

Cercetările sunt continuate în toate situaţiile, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More