Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliția Română incapabilă la Caracal, în timp ce la Cluj-Napoca poliția locală pedepsește „pe ascuns” o femeie ce vinde flori

0 3.494

Marcel Bonțidean, șeful poliției locale Cluj-Napoca, „tras de urechi” după ce o femeie a fost trasă într-un gang și amendată pentru că încerca să vândă un buchet cu flori.

Revolta, furia, sentimentul de izolare și scârbă față de autorități cresc pe zi ce trece în conștientul social al românilor. Crimele de la Caracal arată cum omul de rând este nimic în ochii incompetenți ai unor așa ziși „șefi” cărora le pasă mai mult de imaginea instituției decât de salvarea unor vieți nevinovate. În această scenă tensionată însă, Poliția Locală din Cluj-Napoca face exces de zel, dar pe ascuns, pe furiș, căci furtuna societății adie, se pare că, și în birourile din Ardeal.

Ruxandra Hurezean, jurnalistă la revista Sinteza, a surprins pe data de 4 august un gest cât se poate de ieșit din comun pentru aceste zile încărcate de regret. „Doi polițiști o trag pe femeie în gang s-o legitimeze și s-o amendeze. Femeia are în mână același buchet de ieri, n-a reușit să-l vândă. 
Polițistul rotofei, rotofei rău, are două ghiuluri de aur pe mâna dreaptă” scrie aceasta într-o postare pe contul personal de Facebook.

Foto: Captura ecran Facebook Ruxandra Hurezean

Furia jurnalistei se revarsă asupra lui Marcel Bonțidean , șeful Poliției Locale, „pensionarul de lux”, precum îl numește Ziar de Cluj într-un articol din aprilie 2019. Acesta ar fi răspuns mai multor sesizări ale doamnei Hurezean prin faptul nu are oameni care să patruleze noaptea, însă într-adevăr o femeie ce încearcă să vândă un buchet de flori este un adevărat pericol, diurn, la adresa siguranței publice! Redăm mai jos întreaga postare a doamnei Ruxandra Hurezean.

4 august 2019, ora 14,30. Cluj Napoca. Doi polițiști o trag pe femeie în gang s-o legitimeze și s-o amendeze. Femeia are în mână același buchet de ieri, n-a reușit să-l vândă.  Polițistul rotofei, rotofei rău, are două ghiuluri de aur pe mâna dreaptă. Bravo domnule Marcel Bonțidean, șef al Poliției Locale! Scrufulos la datorie, coane Fănică!

Vă sun și vă semnalez de 3 ANI ÎNCOACE, personal, că pe strada de lângă gang, pe Matei Corvin, noapte de noapte se bat, se umplu de sânge, se trec prin vitrine, urlă și se înjură cei care ies din puburi. Mi-ați răspuns: „Dragă doamnă, îmi pare rău dar nu avem oameni care să patruleze noaptea!”

Desigur domnule Bonțidean, să patruleze ziua, că atunci e nevoia mai mare. Pot să-și arate burțile și ghiulurile de aur și să prindă în flagrant câte o femeie care vinde un buchet de flori! Mi-ar crăpa obrazul de rușine, domnule Bonțidean! Zău, aș intra în pământ! Pentru orice acțiune, domnule Bonțidean, e nevoie de discernământ!

Primăverile primim comunicate de presă în care suntem anunțați cum supermanii din poliție capturează sacii cu urzici pentru că amărâriții n-au „acte de proveniență” pe ele! Ba mai mult, se laudă că după ce au confiscat urzicile și au amendat, au distrus urzicile. Pentru toate meseriile trebuie creier, domnule Bonțidean. Nu mai angajați decât oameni cu creier!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More