Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Politia rutiera continua actiunile de supraveghere si control in trafic

0 84

Ieri,  poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj au desfăşurat acţiuni în locurile şi zonele de interes operativ din mediul urban şi rural pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Cluj.

Cu această ocazie au fost depistate 16 infracţiuni, dintre care 9 în flagrant delict. Dintre acestea 7 de natură judiciară, 5 au fost constatate la regimul rutier şi 4 economico-financiare.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Dej au depistat în trafic o autoutilitară condusă de  Nicolae P. de 20 ani, din Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cu ocazia controlulului efectuat s-a constatat faptul că transporta o cantitate de 726,8 kg  miez de nucă şi 108,5 kg seminţe de dovleac, fără acte de provenienţă.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional în baza Legii 12/1990 rep., luîndu-se totodată şi măsura complementară a reţinerii în vederea confiscării a cantităţii de 726,8 kg   miez de nucă şi 108,5 kg seminţe de dovleac, în valoare de aproximativ 16.000 lei.

Tot in  urma controlului in trafic poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurale Dej au depistat pe Rodica L. de 51 ani, din Mănăşturel, pe numele căreia a fost emis  mandat european de arestare

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More