Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliția s-a pus pe căutat minori dispăruți. Două copile au fost găsite în urma acțiunilor, dar și un bărbat dispărut de doi ani

0 264

În urma unor acțiuni de căutare a persoanele dispărute, polițiștii au identificat două minore ce erau date în căutare, dar și un bărbat dispărut din 2017.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 2 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale au acţionat pe raza municipiului Bistriţa, pentru identificarea persoanelor dispărute de la domiciliu şi pentru care s-a dispus măsura căutării la nivel naţional.

În urma activităţilor desfăşurate au fost depistate două minore de 13, respectiv 16 ani, acestea fiind predate Centrului pentru Protecția Copilului Bistriţa. De asemenea, în cadrul activităţilor, a fost depistat, pe raza localității Hăşmaşul Ciceului, comuna Uriu un bărbat de 48 de ani, faţă de care a fost dispusă căutarea la nivel naţional din data de 13.11.2017, fiind persoană dispărută.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More