Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Politician născut lângă Dej, viitorul ministru al Transporturilor

7 241

ioan rus

Ioan Rus va fi propus pentru postul de ministru al Transporturilor, după ce Dan Șova și-a dat demisia și va fi purtător de cuvânt al PSD.

Ponta a arătat că Rus este recomandat pentru această funcţie de experienţa profesională şi politică şi a precizat că prin această nominalizare vrea să transmită un mesaj foarte clar pentru zona Ardealului şi Transilvania, respectiv că toate proiectele anunţate pentru această regiune vor fi realizate.

Potrivit acestora, propunerea de nominalizare urmează să fie transmisă preşedintelui Traian Băsescu.

Ioan Rus, născut în 21 februarie 1955 în localitatea clujeană Urișor, a fost ministru de Interne în Guvernul Năstase, în perioada 2000-2004, arată Mediafax.

Viitorul ministru al Transporturilor a îndeplinit mai multe funcţii în administraţia locală din Cluj, de la prefect până la preşedinte al Consiliului Judeţean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. pontalacu spune

    Pontalacu are o maioneza in zona pe care o freaca si o freaca,da-de ,da-de a creste psdul si -n Ardeal.Alo,nenea Plagitor,in afara de Ioan Rus,nu prea mai ai cu cine sa te lauzi.Nu prea inteleg de ce se compromite I.Rus cu unul ca pontalacu?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More