Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițist anchetat | Mașina poliției folosită pentru uz propriu – VIDEO

0 365

Reprezentanții IPJ au demarat o anchetă în cazul unui agent ce ar fi transportat, cu mașina poliției, mai multe butoaie cu zer.

Conform tajurn.ro și adevarul.ro, un agent de poliție a fost surprins, sâmbătă, 14 aprilie, lângă o fabrică de lactate din Beclean în timp ce descărca mai multe butoaie umplute, din câte se pare, cu zer. Problema principală este însă că bărbatul, îmbrăcat în haine civile, ar fi folosit pentru această acțiune mașina poliției.

Bărbatul se pare fi un angajat al Poliției Transporturi, iar după ce filmarea a ajuns pe masa șefilor s-a început o anchetă.

„La data de 15 aprilie, Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud a dispus efectuarea de verificări, ca urmare a unor filmări apărute în mass-media. Faţă de poliţistul în cauză s-a dispus cercetarea prealabilă, iar în funcţie de rezultatele verificărilor vor fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița.

Foto/Video: tajurn.ro

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More