Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițist atacat cu focuri de armă în Sălaj

0 376

Lupte între oamenii legii și braconieri. Un bărbat a tras cu o armă de vânătoare în direcția unui polițist ce încerca să-l prindă.

Polițiștii par a nu mai fi piedecă pentru cei care încalcă legea. Răufăcătorii prind tot mai mult curaj și îi atacă pe chiar oamenii legii. Un astfel de caz a fost înregistrat în județul Sălaj, în comuna Mirșid, unde un braconier a început să tragă cu o armă de vânătoare înspre polițistul care îl urmărea.

Este vorba despre, un bărbat de aproximativ 55 de ani, din Zalău, care acum este acuzat de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj. Se pare că în cursul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că doi bărbaţi se află la braconaj într-o pădure din zona Moigrad-Mirşid.

Oamenii legii care au mers la faţa locului, au observat la marginea pădurii, o maşină parcată, astfel s-au decis să stea la pândă. După aproximativ două ore, şi-au făcut apariţia doi bărbaţi înarmaţi cu puşti de vânătoare. La vederea polițiștilor aceștia au luat-o la fugă chiar dacă polițiștii i-au soat să se oprească.

Unul dintre braconieri a fost prins și pus la pământ imediat, însă cel de-al doilea, bărbatul în vârstă de 55 de ani, a arătat un tupeu ieșit din comun. Acesta l-a amenințat pe polițistul ce îl urmărea, iar la un moment dat a tras cu pușca în direcția acestuia, fără a-l nimeri.

Omul și-a pierdut repede urma, însă a fost identificat în cursul zilei de azi și reținut. Totodată va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More