Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Poliţist condamnat definitiv la peste trei ani de închisoare pentru tentativă de omor

0 766

Poliţistul care la începutul acestui an şi-a atacat şi bătut un coleg a fost condamnat definitiv la închisoare pentru tentativă de omor.

Conform Agerpres, poliţistul din Sălaj, care în luna ianuarie a acestui an şi-a bătut şi desfigurat un coleg în urma unei altercaţii la finalul unei petreceri, a fost condamnat, definitiv, la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi opt luni, cu executare. El a fost pus sub acuzaţia de tentativă de omor.

În primă instanţă, fostul poliţist a fost condamnat în luna iunie, de către Tribunalul Sălaj, hotărârea devenind definitivă şi executorie după decizia de miercuri a Curţii de Apel Cluj. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, inculpatul a fost în arest preventiv în perioada 17 ianuarie – 14 martie, iar mai apoi în arest la domiciliu până miercuri, când a fost transferat în arest, pentru executarea pedepsei.

„Poliţistului îi vor fi încetate raporturile de serviciu începând cu data rămânerii definitive a pedepsei privative de libertate. El era deja suspendat din funcţie, fără drepturi salariale, pe perioada derulării cercetărilor”, a precizat aceeaşi Maria Cristea.

În luna ianuarie, la o petrecere ce a avut loc la Şimleul Silvaniei, după bilanţul anual al Poliţiei, a avut loc o altercaţie între doi poliţişti, unul din ei suferind grave leziuni. Victima a ajuns la spital cu numeroase traumatisme, agresorul fiind reţinut a doua zi şi plasat în arest preventiv. Pentru mai multe informaţii despre acest caz puteţi citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More