Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţist condamnat definitiv la peste trei ani de închisoare pentru tentativă de omor

0 714

Poliţistul care la începutul acestui an şi-a atacat şi bătut un coleg a fost condamnat definitiv la închisoare pentru tentativă de omor.

Conform Agerpres, poliţistul din Sălaj, care în luna ianuarie a acestui an şi-a bătut şi desfigurat un coleg în urma unei altercaţii la finalul unei petreceri, a fost condamnat, definitiv, la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi opt luni, cu executare. El a fost pus sub acuzaţia de tentativă de omor.

În primă instanţă, fostul poliţist a fost condamnat în luna iunie, de către Tribunalul Sălaj, hotărârea devenind definitivă şi executorie după decizia de miercuri a Curţii de Apel Cluj. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, inculpatul a fost în arest preventiv în perioada 17 ianuarie – 14 martie, iar mai apoi în arest la domiciliu până miercuri, când a fost transferat în arest, pentru executarea pedepsei.

„Poliţistului îi vor fi încetate raporturile de serviciu începând cu data rămânerii definitive a pedepsei privative de libertate. El era deja suspendat din funcţie, fără drepturi salariale, pe perioada derulării cercetărilor”, a precizat aceeaşi Maria Cristea.

În luna ianuarie, la o petrecere ce a avut loc la Şimleul Silvaniei, după bilanţul anual al Poliţiei, a avut loc o altercaţie între doi poliţişti, unul din ei suferind grave leziuni. Victima a ajuns la spital cu numeroase traumatisme, agresorul fiind reţinut a doua zi şi plasat în arest preventiv. Pentru mai multe informaţii despre acest caz puteţi citi aici.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.