Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițist testat înainte de a începe serviciul, pozitiv la substanțe psihoactive

0 970

Un polițist din Șomcuta Mare a fost retras din dispozitiv, miercuri seara, înainte de a începe tura de serviciu, după ce a fost testat pozitiv la consumul de psihoactive.

Conform IPJ Maramureș, seara trecută, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în cazul unui polițist care urma să înceapă serviciul pe raza de competență a orașului Șomcuta Mare.

”Ca urmare a constatării, s-a dispus de îndată retragerea acestuia din dispozitiv”, mai informează IPJ Maramureș.

Potrivit sursei citate, polițistul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii prezenței în organism a subsțantelor psihoactive.

În acest caz Compartimentul Control Intern continuă activitățile specifice în vederea dispunerii măsurilor legale.

La intrarea în serviciu, toți polițiștii sunt instruiți și evaluați din punct de vedere al capacității de exercitare a atribuțiilor de serviciu.

”Instituția noastră se delimitează ferm de orice comportamente sau acţiuni necorespunzătoare, care aduc atingere valorilor acesteia şi nu sunt în concordanţă cu legea”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More