Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiști cercetați disciplinar, după ce au încins grătarul într-o petrecere în timpul serviciului – VIDEO

0 50

Patru poliţiştii de la Secţia 4 din Capitală sunt cercetaţi disciplinar de superiori după ce au apărut imagini în care aceştia fac grătar în timpul serviciului, anunţă Poliţia Municipiului Bucureşti.

Filmul apărut pe internet îi arată pe cei patru poliţişti, aflaţi în timpul serviciului, la o hală părăsită, unde fac grătar şi ascultă muzică.

Poliţia Capitalei anunţă că oamenii legii sunt cercetaţi disciplinar, stabilindu-se că filmarea a fost făcută în urma cu zece zile, în timpul programului, în intervalul 17.00-18.00. Poliţiştii au fost deja audiaţi în cadrul anchetei.

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București condamnă acest comportament și are toleranță zero față de cei care nu își exercită cu corectitudine atribuțiile de serviciu și dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliției Capitalei și polițiștilor care își desfășoară activitatea cu profesionalism”, arată reprezentanții DGPMB.

Precizările Poliției Capitalei vin după ce pe internet au apărut imagini cu cei patru polițiști care, într-o hală din cartierul Giulești, fac grătar și ascultă muzică lăutarească.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More