Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiști și jandarmi, în acțiune în cartierul Dej Triaj. 59 de persoane au fost legitimate

0 229

În cursul zilei de astăzi, 29 martie, 7 lucrători ai Poliției Locale și Serviciului de Evidența Persoanelor, din cadrul Primăriei Municipiului Dej, au participat la o acțiune integrată, organizată de Poliția Municipiului Dej.

Acțiunea, la care au participat și cadre ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj, s-a desfășurat în cartierul Triaj, strada  Macazului, scopul fiind depistarea persoanelor urmărite național și internațional, date în consemn sau care se sustrag cercetărilor, precum și verificarea persoanelor depistate locuind fără forme legale sau acte de identitate expirate.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 59 de persoane și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale la OUG 97/ 2005, în valoare de 520 lei.

Astfel de acţiuni au fost efectuate şi se vor efectua în continuare şi în alte zone ale municipiului, pentru menţinerea climatului de siguranţă şi ordine publică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More