Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au acționat cu efective mărite în centrul Municipiului Cluj Napoca

0 441

În noaptea de 29/30.06.2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie – au organizat o acţiune preventivă, cu efective mărite, pe raza de competenţă.

In acţiune, au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică, poliţişti rutieri, criminalişti şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român.
Acţiunea s-a desfăşurat, cu precădere, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Dorobanţilor, zone în care au fost sesizate întreceri ilegale între autoturisme.
Cu ocazia desfăşurării acţiunii, au fost constatate şi sancţionate 27 de abateri contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice, valoarea sancţiunilor aplicate fiind de aproape 16.000 de lei.

Poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi un set de plăcuţe de înmatriculare. Pentru diverse neconformităţi tehnice, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră, fiind depistat un conducător auto care avea suspendat dreptul de a conduce.
Acţiunile poliţiştilor vor continua pentru impunerea legii şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More