Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au descins din nou în Bistrița-Năsăud. S-a lăsat cu amenzi de 20 de mii de lei

0 83

Au fost aplicate amenzi de 20 de mii de lei în urma unor controale de amploare în județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 15 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza județului Bistrița-Năsăud în vederea combaterii faptelor ilicite în domeniul evaziunii fiscale, a comerțului cu mărfuri, dar și a prestărilor de servicii către populație, pentru verificarea legalităţii activităţilor desfăşurate de către unităţile de alimentaţie publică şi de cazare a turiştilor, în zonele și locurile semnalate cu risc criminogen ridicat, efectuând controale și verificări de specialitate.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 de lei, toate prevăzute și pedepsite de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.  

Polițiștii bistrițeni vor desfășura acțiuni specifice și în perioada următoare, pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației, în toate domeniile aflate în competență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More