Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au descins în Mărăști și Între Lacuri

0 260

Polițiștii clujeni au realizat o acțiune de amploare în cartierele Mărăști și Între Lacuri.

Conform IPJ Cluj, în noaptea de 21/22 martie, în intervalul orar 23.00 – 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 2,3 şi 5 Poliţie Cluj-Napoca şi al poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca şi Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a Secţiei 7 Poliţie, respectiv în cartierele Între Lacuri şi Mărăşti.

Acţiunea a vizat şi principalele artere de circulaţie, respectiv strada Traian Vuia și strada Aurel Vlaicu, în vederea reducerii riscului rutier. Astfel în cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 37 de persoane şi au fost controlate 20 de autovehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 12 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice. A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată şi un permis de conducere, pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More