Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au descins în Piețele Mihai Viteazul și Mărăști – FOTO

0 300

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au desfășurat o acțiune de amploare în Piețele Mihai Viteazul și Mărăști. Țintele au fost ordinea și siguranța publică.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au organizat şi desfăşurat, la data de 24 octombrie, o acţiune de menținere a unui climat de ordine şi siguranţă publică. Acțiunea s-a derulat, cu precădere, în pieţele Mihai Viteazul şi Mărăşti, precum și în zonele adiacente acestora.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 42 de persoane, au fost verificaţi 27 de comercianţi, persoane fizice sau juridice. Pentru abateri de la legislaţia în vigoare, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice un număr de 15 amenzi, dintre care 8 pentru încălcarea legislaţiei privind comerţul stradal ilicit și una pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Alături de polițiști au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Ştefan Cicio Pop” şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More