Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au fost vigilenți și de sărbătorile pascale

0 91

Sărbătorile pascale s-au lăsat cu amenzi de peste 130 000 de lei. Polițiștii s-au arătat la fel de vigilenți ca întotdeauna.

Polițiștii maramureşeni au desfășurat, în perioada 06 – 09 aprilie,  acțiuni și controale, intervenind pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 233 de evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.

În cele patru zile polițiștii au întocmit dosare penale pentru 63 de infracţiuni constatate și au aplicat 409 sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe sancţiuni, respectiv 265, au fost aplicate pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți. Alte 138 de sancţiuni au fost aplicate pentru abateri de la prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de peste 130 000 de lei.

Ca măsuri complementare au fost reținute 36 de permise de conducere, cele mai multe pentru consum de alcool și pentru viteză, şi au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More