Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii au identificat suspectul unei agresiuni comise într-un local din municipiul Cluj-Napoca

0 28

politia11

În 08.12.2013, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate, au identificat un tânăr de 32 ani, din Cluj-Napoca, care în 08 decembrie a.c. s-a deplasat la un local de pe strada Bucureşti, unde a agresat o persoană.

În fapt, la 08.12.2013, în jurul orelor 03.00, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj s-a primit o sesizare telefonică cu privire la faptul că la un bar situat pe str. Bucuresti este scandal, fiind implicate mai multe persoane.

La faţa locului au fost dirijate două patrule de siguranţă publică, poliţiştii identificând în local mai multe persoane, precum si angajati de la o firmă de pază.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 03.00, în bar au intrat trei persoane, iar una dintre acestea a scos o crosă de golf cu care l-a lovit pe un client al localului, între aceştia intervenind alte persoane din bar care i-au despărţit.

Poliţiştii au identificat cele trei persoane, stabilind că aceştia au venit la solicitarea unui angajat al barului, cu intenţia de a dicuta cu trei clienţi, în vederea aplanării unei stări conflictuale, dar P.R., de 32 ani, a luat crosa de golf şi l-a lovit în zona capului pe C.G.A. de 30 ani.

Victima a fost transportată la UPU 1 pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar medicul legist de serviciu a stabilit că părţii vătămate i-ar fi fost pusă viaţa în pericol.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub supravegherea procurorilor din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar în funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală şi de probele administrate în cauză se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

Având în vedere actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice înregistrate în zona barului, au fost formulate două solicitări scrise pentru suspendarea activităţii acestuia. În 25 noiembrie a.c. Primăria municipiului Cluj-Napoca a emis dispoziţie de suspendare a activităţii barului, în prezent decizia fiind contestată în instanţă.

De asemenea poliţiştii au organizat acţiuni în zonă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, în 06/07.12.2013 fiind organizată o acţiune în interiorul localului.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More