Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au intervenit la peste 200 de evenimente în doar 3 zile

0 152

Crăciunul acesta polițiștii clujeni nu au avut timp de răgaz. Aceștia au patrulat pe străzi pentru a preveni faptele antisociale, pentru a menține ordinea și siguranța publică, dar și pentru a preveni producerea accidentelor rutiere.

Conform IPJ Cluj, în perioada 24-26 decembrie, efective mărite ale Inspectoratului de Poliție au acționat la nivel județean, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În cele trei zile au fost organizate 228 de patrule de ordine și siguranță publică și s-a intervenit la 232 de evenimente, dintre care 187 au fost sesizate prin 112. Astfel, transmit aceștia, au fost constatate 36 de infracţiuni și aplicate 128 de sancţiuni pentru neregulile constatate privind ordinea publică, regimul rutier, activitățile de comerț, dar și paza bunurilor.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere. Polițiștii de la rutieră s-au aflat în teren și  au acţionat pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii accidentelor de circulație, în perioada menționată nefiind înregistrat niciun accident rutier grav.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More