Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au reținut patru suspecți din Borșa, acuzați de punere în circulație a banilor falși

0 34

Patru tineri din Borșa, cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani, au fost identificați de polițiștii maramureșeni ca fiind autorii unor infracțiuni de punere în circulație de bani falși. Cei patru au plasat pe piață 53 de bancnote de 100 de lei false, în perioada 2011-2012.

În urma activităţilor specifice şi de cercetare penală, lucrători de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au identificat şi documentat activitatea infracţională a numiţilor T.A.C, de 22 ani, R.A.I., de 20 de ani, D.M. de 36 ani şi M.F., de 38 ani, toţi patru din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, care, în cursul anului 2011-2012, au plasat 53 de bancnote în cupiură de 100 lei, pe raza mai multor localităţi din judeţul Maramureş.

Faţă de cei 4 suspecţi s-a propus trimiterea în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de monede sau alte valori falsificate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 282, alin.2 Cod penal.

Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş a primit sprijin în acest caz de la poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, Poliţiei oraşului Borşa şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordina.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More