Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii au verificat în lanț mai multe societăți comerciale în Baia Mare. A curs cu amenzi

0 182

Sărbătoarea Castanelor a venit cu amenzi pentru mai multe societăți comerciale din Baia Mare.

Pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au verificat sâmbătă, 28 septembrie, mai mulţi agenţi economici, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Este vorba despre administratorii a 52 de societăţi comerciale şi 18 persoane fizice, care desfăşurau activităţi comerciale în cadrul evenimentului Sărbătoarea Castanelor, organizat la Baia Mare.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni dintre care şase pentru abaterea de la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi şapte pentru abateri privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 61 500 de lei. Totodată au fost confiscate obiecte de îmbrăcăminte pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, produse alimentare cu termen de valabilitate expirat şi au fost ridicate diferite sume de bani, în valoare de 1 500 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More