Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii bistrițeni au fost alături de copii, în zi de sărbătoare

0 44

Politistii bistriteni alaturi de copii (1)

După ce sute de elevi au vizitat vineri sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, precum şi sediile poliţiilor orăşeneşti Năsăud şi Beclean, poliţiştii au venit în întâmpinarea copiilor şi de 1 Iunie, alăturându-se activităţilor organizate de municipalitate pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Poliţişti din structurile de prevenire a criminalităţii, ordine publică şi proximitate, poliţie rutieră şi resurse umane au organizat un punct de interes în apropierea Teatrului de vară, aducând pentru copii autospeciale de poliţie rutieră şi motocicleta din dotare. Spre încântarea copiilor, aceştia au putut să se fotografieze în calitate de ,,poliţist de rutieră” pe motocicletă, sau să pornească girofarurile şi să vorbească prin staţia poliţiei rutiere.

Poliţiştii alături de elevii voluntari au discutat cu copii aspecte privind siguranţa proprie şi au promovat cariera de poliţist. De asemenea, s-a subliniat importanţa utilizării de către copii a centurii de siguranţă şi a altor dispozitive de retenţie pe timpul deplasării în calitate de pasageri în autoturisme.

Ziua de 1 iunie a fost un nou prilej de a accentua faptul că poliţistul este un prieten care veghează întotdeauna pentru siguranţa copiilor şi a tinerilor.

Copiii i-au răsplătit pe poliţiştii prezenţi cu desene pe asfalt care reflectau aspecte din munca de poliţie, o maşină de poliţie, un poliţist cu un câine, sediul poliţiei bistriţene regăsindu-se în desenele făcute de cei mici.

Acţiunea organizată de 1 iunie a lansat campania de prevenire ,,VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ” în care poliţiştii au in vedere întâlniri cu elevii în şcoli , în taberele şcolare şi zone frecventate de tineri pentru creşterea gradului de siguranţă a acestora pe perioada vacanţei de vară.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More