Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii bistriţeni cercetează împrejurările în care un bărbat s-ar fi împuşcat accidental

0 75

La data de 19 ianuarie 2016, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Galaţii Bistriţei, s-ar fi împuşcat accidental, într-o anexă a gospodăriei, cu un dispozitiv format din ţeavă şi mecanism de dare a focului, de producţie industrială, care prezenta urme avansate de ruginire, provenit cu probabilitate din perioada 1939-1945, pe care l-ar fi găsit pe câmpul din spatele locuinţei sale.

Bărbatul este deţinător legal de armă letală, cu destinaţia vânătoare, din anul 1991, încălcându-şi astfel obligaţia de a preda de îndată organelor de poliţie dispozitivul de armă letală găsit.

În urma incidentului acesta a suferit leziuni corporale fiind transportat cu un echipaj aerian SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More