Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii bistrițeni, zilnic la datorie pentru siguranța cetățenilor

0 90

Polițiștii bistrițeni au acționat atât pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, cât și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Polițiștii au asigurat intervenția la 44 de evenimente, din care 41 sesizate prin SNUAU 112.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost constatate 14 infracțiuni, din care 7 contra persoanei, 3 contra patrimoniului, iar o persoană a fost prinsă în flagrant delict.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Bistrițene.

Astfel, polițiștii rutieri monitorizează zilnic traficul rutier și desfășoară activități pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivel județean.

De asemenea, au fost aplicate 190 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 50 000 lei.

Față de 8 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More