Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii cercetează doi băimăreni pentru furt calificat şi tăinuire

0 49

Doi tineri din municipiul Baia Mare au fost identificaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru comiterea unui furt de 4 200 de euro, respectiv tăinuire.

La data de 11 octombrie 2015, un băimărean a sesizat poliţia că, în timp ce se afla în faţa unui local public din municipiu, a fost agresat de o persoană necunoscută şi i-au fost furaţi 4 200 de euro.

Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea a doi tineri, în vârstă de 15 şi 20 de ani, care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.

Din investigaţiile efectuate a reieşit că, în timpul altercaţiei, reclamantul şi-a abandonat în faţa localului geaca în care se aflau 4 200 de euro. Persoana cu care a avut altercaţia i-a rugat pe cei doi tineri să-i restituie reclamantului haina, însă aceştia şi-au însuşit banii găsiţi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More