Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii clujeni alături de motocicliști

0 128

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii clujeni au fost alături de motociclişti, pentru a asigura desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentelor organizate de către aceştia.

Poliţiştii au fost alături de motociclişti în acest sfârşit de săptămână pentru ca evenimentele organizate să se desfășoare fără incidente și, totodată, pentru a le reaminti și celorlalți participanți că respectul în trafic poate salva vieţi!

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe traseele din localităţile parcurse de motociclişti, pe toată durata desfăşurării acestor activităţi.

Comunicatul polițiștilor clujeni îndeamnă la respect, siguranță, atenție și include minimele idei pentru o mai bună relație în trafic între șoferi și motocicliști.

 Stimați conducători auto, respectați-vă partenerii de drum și asigurați-vă temeinic înainte de a opri sau de a vira! Păstrați-vă banda în viraje!!

În niciun caz, nu întoarceți pe linie continuă și asigurați-vă înainte de a deschide portiera – lucru valabil şi pentru cei care vă însoţesc!

 Rugăminţile unui şofer către un motociclist:

 Mergi cu o viteză rezonabilă! Dacă te apropii prea repede, îmi va fi greu să te observ în oglinzi!

Fă-te vizibil purtând echipament de protecţie reflectorizant şi aprinzând farul!

Depăşeşte regulamentar, adică pe partea stângă. Păstrează o distanţă sigură faţă de maşina mea şi mai ales nu rula în unghiul „mort”!

Nu ambala inutil motorul când staţionăm la semafor!

 Rugăminţile unui motociclist către un şofer:

 Asigură-te temeinic înainte de a opri, de a vira sau de a schimba banda. Şi în niciun caz nu întoarce pe linia continuă!

Păstrează banda în viraje!

Asigură-te înainte de a deschide portiera – lucru valabil chiar şi pentru cei care te însoţesc!

Hai să păstrăm împreună şoselele din România mai curate: nu arunca gunoaiele pe geam!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More