Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii clujeni au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați pietoni FOTO

0 56

Polițiștii clujeni au acționat azi, 9 februarie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați pietoni.

La data de 9 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de prevenire, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere în care sunt implicați pietoni.

Activitatea a vizat informarea conducătorilor auto cu privire la obligația acestora de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii, fiind distribuite calendare cu mesaje preventive în acest sens.

Neacordarea de prioritate pietonilor reprezintă o cauză principală în producerea accidentelor rutiere.

Astfel, prin activitatea de azi, polițiștii au încercat să îi facă pe conducătorii auto să conștientizeze riscurile pe care și le asumă în momentul în care aleg să încalce regulile privind prioritatea și să le aducă în atenție faptul că, înainte de toate, siguranța primează!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More